Horsens vipper Vejle og Lyngby af pinden

Der er hård kamp om andenpladsen i 1. division, efter at både AC Horsens og HB Køge vandt i søndagens kampe.

Hobro er stukket af sted i den næstbedste fodboldrække i Danmark. Men lige efter er der hård kamp om andenpladsen mellem AC Horsens, Lyngby, Vejle Boldklub og HB Køge.

AC Horsens snuppede andenpladsen for næsen af Vejle og Lyngby, da holdet på udebane slog Vendsyssel FF med 4-1.

Den tidligere Brøndby-back Anders Randrup bragte Horsens foran 1-0 efter 23 minutter, og den føring blev udbygget kort inde i anden halvleg af Troels Kløve.

Vendsyssel FF blev hæmmet af en udvisning 10 minutter før pausen, da Mads Aastrup fik det røde kort.

Alligevel lykkedes det Vendsyssel FF at få reduceret til 1-2 ved Mads Greve, men tættere på point kom hjemmeholdet aldrig.

Efter 68 minutter gjorde den tidligere FC Midtjylland-angriber Jude Nworuh det til 3-1, inden Troels Kløve med sit andet mål i kampen cementerede sejren med 4-1-målet.

Sejren betød, at Horsens avancerer til andenpladsen med 26 point efter 14 kampe. Hobro fører 1. division med 32 point efter 14 kampe.

I hælene på Horsens er Lyngby placeret på en tredjeplads med 25 point efter 14 kampe. Lyngby spillede søndag 0-0 hjemme mod Silkeborg.

Og Vejle, som lørdag vandt ude over Marienlyst, må finde sig i at blive skubbet ned på en fjerdeplads med 24 point.

På femtepladsen befinder HB Køge sig - ligeledes med 24 point. HB Køge vandt søndag med 1-0 hjemme over AB på et mål af Jeppe Kjær efter blot tre minutter.

De to bedste hold fra 1. division rykker op i Superligaen.