Horsens ydmyger Vejle i pokalkvartfinale

Horsens er klar til semifinalen i pokalturneringen efter en klar sejr over Vejle. Nu venter AaB.

Det sidste hængeparti kvartfinalerne i DBU's pokalturnering blev lørdag afviklet i Horsens. Her sejrede hjemmeholdet 5-0 over Vejle og er nu klar til semifinalen mod superligatopholdet AaB.

Det blev aldrig rigtigt spændende, og Vejle formåede blot at holde stand i en lille halv time, inden Horsens' scoringsrække tog fart.

Efter 28 minutter bragte Erik Marxen hjemmeholdet foran, og kun otte minutter senere øgede André Bjerregaard til 2-0.

Hvis Vejle pønsede på et comeback i anden halvleg, blev det i hvert fald forpurret øjeblikkeligt efter pausen.

Spillerne havde kun været på banen i et lille halvt minut, da Jude Nworuh scorede til 3-0.

Vejles nedtur bare fortsatte. Knap 10 minutter inde i anden halvleg blev holdet reduceret til 10 spillere, da Nicolaj Agger fik rødt kort for en hård tackling.

Syv minutter senere gjorde Jude Nworuh det så til 4-0 med sit andet mål. I overtiden sørgede Lasse Kryger for slutresultatet.

Den store sejr var en perfekt optakt til forårspremieren i 1. division, hvor holdet faktisk også møder Vejle på hjemmebane 23. marts. I tabellen ligger Horsens nummer to med 35 point, mens Vejle på fjerdepladsen har 29 point.

I pokalturneringen venter der nu Horsens et dobbeltopgør mod AaB i semifinalen, mens FC København og FC Nordsjælland tørner sammen om den anden plads i finalen, der spilles i Parken.