Husker du? Her er tre af de største koncerter i Horsens

Frank Panduro offentliggjorde i dag, at han siger stop som direktør for Horsens & Friends. TV SYD ser tilbage på de store koncerter.

I mere end 25 år har Frank Panduro arrangereret koncerter, teater og andre kulturelle events i sin hjemby, Horsens. Men nu er det slut. Når 2017 bliver til 2018, forlader Frank Panduro jobbet som direktør for Horsens & Friends.

Rammstein, Bruce Springsteen, Madonna, R.E.M., AC/DC, Metallica og en lang række andre store musiknavne har gæstet byen. Vi kigger tilbage på tre af de store navne, som Frank Panduro igennem årene har sikret Horsens.

Rolling Stones: 85.000 tilskuere havde et brag af en aften på Langmarksvej, da Rolling Stones gæstede Horsens den 3. september 2006.

U2: Det var nærmest et rumskib, der stod over Casa Arena i Horsens, da U2 fyrede den af både den 15. og 16. august 2010.

 

Paul McCartney: Ligesom U2 kunne eks-beatlen Paul McCartney heller ikke nøjes med en dag i Horsens. To koncerter blev det til på det gamle stadion for den rødklædte McCartney den 8. og 9. juni.