Indbrud og vold præger natten til søndag

Tre indbrudstyve taget på fersk gerning i en villa i Horsens. En indbrudstyv i Fredericia havde ikke bedre held, og blev også taget af politiet.

To kvinder og en mand blev taget af politiet, mens de er igang med at stjæle fra en villa i Horsens lørdag aften kl. 23.

De tre gerningsmæns har tilsyneladende været på tyvetogt i nogle timer lørdag, for politiet finder også en del madvarer, de har stjålet i butikker i området.

De tre bliver højst sandsynlig fremstillet i grundlovsforhør i løbet af søndagen, oplyser vagtchef Henrik Dam fra Sydøstjyllands Politi.

En indbrudstyv i Fredericia havde ikke bedre held med sit forehavende - kl. 04.48 søndag morgen tager politiet også ham på fersk gerning under indbrud i en villa i byen.

Desuden formoder politiet, at gerningsmanden også står bag et biltyveri, da de foran huset finder en stjålet bil.

Også han bliver med stor sandsynlighed fremstillet i grundlovsforhør í løbet af søndagen.

En taxachauffør blev lørdag aften bragt til hospitalet med tegn på hjernerystelse efter at have kørt en kunde til Bredsten ved 22-tiden.

Kunden nægter at betale og løber fra regningen. Taxachaufførern sætter efter vedkommende, men bliver overfaldet og udsat for slag og spark. 

Gerningsmanden bliver fremstillet i grundlovsforhør søndag.