TV der bevæger dig

Indbrud og vold præger natten til søndag

Tre indbrudstyve taget på fersk gerning i en villa i Horsens. En indbrudstyv i Fredericia havde ikke bedre held, og blev også taget af politiet.

Sydøstjyllands Politi har haft en travl nat.

To kvinder og en mand blev taget af politiet, mens de er igang med at stjæle fra en villa i Horsens lørdag aften kl. 23.

De tre gerningsmæns har tilsyneladende været på tyvetogt i nogle timer lørdag, for politiet finder også en del madvarer, de har stjålet i butikker i området.

De tre bliver højst sandsynlig fremstillet i grundlovsforhør i løbet af søndagen, oplyser vagtchef Henrik Dam fra Sydøstjyllands Politi.

En indbrudstyv i Fredericia havde ikke bedre held med sit forehavende - kl. 04.48 søndag morgen tager politiet også ham på fersk gerning under indbrud i en villa i byen.

Desuden formoder politiet, at gerningsmanden også står bag et biltyveri, da de foran huset finder en stjålet bil.

Også han bliver med stor sandsynlighed fremstillet i grundlovsforhør í løbet af søndagen.

En taxachauffør blev lørdag aften bragt til hospitalet med tegn på hjernerystelse efter at have kørt en kunde til Bredsten ved 22-tiden.

Kunden nægter at betale og løber fra regningen. Taxachaufførern sætter efter vedkommende, men bliver overfaldet og udsat for slag og spark. 

Gerningsmanden bliver fremstillet i grundlovsforhør søndag.