TV der bevæger dig

Ingen understøttelse hvis du har tatoveret dit ansigt

Hvis man lader sit ansigt tatovere som et kranie, så er det det samme som at sige, at der er masser af arbejde, som man ikke vil stå til rådighed for. Og så bør man tabe retten til dagpenge og andre offentlige ydelser, mener Ole Birk Olesen, Folketingsmedlem for Liberal Alliance.

Ros Mikael Jensen fra Horsens for at han får sin tatovering fjernet for at kunne få et arbejde.

Det skriver han i sin blog på Berlingske Tidende samtidig med, at den 35-årige Mikael Jensen står frem og fortæller, hvor svært det er at få job, når man har fået tatoveret sit ansigt.

I bloggen roser Ole Birk Olesen Mikael Jensen for at have taget den konsekvens, at han får tatoveringen fjernet for at kunne få et arbejde. Men i andre tilfælde bør bevidste forsøg på at gøre sig uansættelig i de fleste stillinger have den naturlige konsekvens, at man taber retten til dagpenge og kontanthjælp.

Går man f.eks. med rocker-rygmærke eller niqab, eller har man fået indopereret horn i panden, så står man ikke til rådighed for langt det meste arbejde, på samme måde som en person, der ikke vil møde fast klokken 8.00 om morgenen, ikke står til rådighed for ansættelse i mange stillinger.

At have arbejde i funktioner, hvor man møder kunder eller brugere, er meget ofte ikke foreneligt med, at man gør sig store anstrengelser med at se farlig ud, at man forsøger at ligne en djævel, eller at man klæder sig som Disneys "Sorte Slyngel".

Ingen af de to (typer red.) her står i mine øjne til rådighed for arbejdsmarkedet, og de bør derfor heller ikke have ret til hverken kontanthjælp eller dagpenge, slår Ole Birk Olesen fast i sit debat indlæg, som du kan læse i den fulde længde her:

http://puls.b.dk/de-uansaettelige-ansigtstatoveringer-rygmaerker-og-niqaber/

Se hele Ole Birk Olesens blog-indlæg her

Mest sete på tvsyd.dk