Intet spor af Carl - politiet indstiller eftersøgning

Politiet indstiller eftersøgningen af den 81-årige demente mand fra Horsens, men er klar til at rykke ud, hvis der kommer nye tip i sagen.

Den 81-årige demente Carl Petersen, der har været forsvundet knap fire dage, er endnu ikke blevet fundet. Derfor har Sydøstjyllands Politi mandag indstillet eftersøgningen.

- Den operative eftersøgning er indstillet, men ikke sagen. Vi har afsøgt de ting, vi havde at gå ud fra, men på nuværende tidspunkt er der ikke flere spor at gå efter, siger Stig Simonsen, der er vicepolitiinspektør hos Sydøstjyllands Politi.

Både beredskabspatruljer, hundepatruljer og helikoptere har siden torsdag aften ledt efter manden, der forlod sin bopæl på Ceres Plejecenter i Horsens, men uden held. 

Uvist hvad der er sket

I weekenden var organisationen Missing People også ude for at lede efter den 81-årige mand fra Horsens. Heller ikke her kom der nyt.

Hvad der kan være sket med Carl Petersen, ønsker politiet ikke at udtale sig om, men vicepolitiinspektøren fortæller, at det kan have en stor betydning, om han har fundet et lunt sted at opholde sig:

- Uden den rigtige påklædning kan man ikke holde i mange dage med det vejr, som vi har i Danmark lige nu, siger Stig Simonsen.

Sydøstjyllands Politi vil fortsat meget gerne høre fra folk, der kan hjælpe med opklaringen. De kan kontaktes på telefonnummer 114.

Ifølge politiet er Carl Petersen dement, 172 centimeter høj, almindelig af bygning, formentlig iført en lys sommerjakke, og så bruger han briller med guldstel.