Kaj Nielsen er efter to måneders forsvinden fundet død i garage

74-årige Kaj Nielsen, som forsvandt fra plejecentret Lindehøj i Horsens den 31. marts, er fundet død i et garageanlæg.

Fredag eftermiddag fandt en hundelufter Kaj Nielsen i et garageanlæg på Ane Staunings Vej i Horsens tæt på plejecentret Lindehøj, hvor Kaj Nielsen boede.

quote

Vi regner med, at Kaj Nielsen har søgt derind for at hvile sig, efter han højst sandsynligt er faret vild

Mikkel Ross, vagtchef, Sydøstjyllands Politi

Det var en hundelufter, hvis hund fattede interesse for garageanlægget, da der lugtede voldsomt og der var mange fluer, siger vagtchef Mikkel Ross, Sydøstjyllands Politi til TV SYD.

- Manden åbner døren til garageanlægget, og ser den døde, og kontakter derefter politiet, fortæller Mikkel Ross.

74-årige Kaj Nielsen forsvandt fra Plejecentret Lindehøj i Horsens den 31. marts, og siden har politiet og beredsskabsstyrelsen flere gange haft omfattende eftersøgninger af den forsvunde Kaj Nielsen.

Politiet regner ikke med, der ligger en forbrydelse bag Kaj Nielsens forsvinden.

- Kaj Nielsen havde alle papirer og ejendele på sig, med der afholdes ligsyn på tirsdag, hvor den endelig dødsårsag skal fastslåes siger vagtchef Mikkel Ross.

Politiet oplyser at garageanlægget på Ane Staunings Vej normalt er aflåst, og bruges som opbevaring til personlige ejendele til beboerne i området, og det har været tilfældigt at en af rummene ikke har været låst.

- Vi regner med, at Kaj Nielsen har søgt derind for at hvile sig, efter han højst sandsynligt er faret vild, siger Mikkel Ross. 

Politiet oplyser, at de pårørende er underrettet.