Kajs besøgsven: Der må være sket ham en ulykke

Den demente Kaj Nielsen, der forsvandt fra sit plejecenter i Horsens fredag aften, er stadig ikke fundet. Nu frygter hans nærmeste det værste.

Inden længe er der gået 48 timer siden 74-årige Kaj Nielsen forsvandt fra plejecenteret Lindehøj i Horsens, hvor han bor. Og snart falder mørket på.

Kaj Nielsen har ingen pårørende - men han har besøgsvennen Kurt Damgaard. Han er bekymret over, at hans ven endnu ikke er kommet hjem eller er blevet fundet. 

-Hvis han bliver dårlig, så lægger han sig jo ikke ind i en busk. Så falder han om, der hvor han er. På en sti eller en vej, siger Kurt Damgaard til TV SYD.

-Han har altid kunnet finde hjem, så der må være sket ham en ulykke.

Hele søndag har hjemmeværn, hundepatruljer, politi, helikoptere og frivillige ledt efter ham, men Kaj Nielsen er som forsvundet fra jordens overflade.

-Vi har haft hjemmeværnet travende op og ned ad gaderne, banke på, lægge sedler i postkassen, kigge udhuse og haver igennem. Vi har også haft patruljer forskellige steder i byen, hvor vi ved, at han er kommet gennem tiden, siger indsatslederen ved Sydøstjyllands Politi, Carsten Barfod, til TV SYD.

Politiet har både lørdag og søndag modtaget tip fra borgere, der alle mener at have set Kaj Nielsen. Desværre har det ikke givet noget resultat.

Eftersøgningen fortsætter, til det bliver mørkt. 

Kaj Nielsen beskrives som 175 centimeter høj og vejer 70 kilo. Han er iført en grå bluse, sorte bukser og formentlig også en sort og hvid jakke. Og så går han dårligt – nærmest trippende.