TV der bevæger dig

Konservativ fra Horsens i Folketinget

Det konservative byrådsmedlem i Horsens, Per Løkken, er kommet i Folketinget. Det sker efter folketingsmedlemmet Tom Behnke tirsdag er gået på sygeorlov.

Foto: Konservative

De Konservatives mangeårige folketingsmedlem Tom Behnke har tirsdag eftermiddag fået meddelt orlov fra Folketinget på grund af sygdom.

Under sygdomsperioden afløses Tom Behnke, som er valgt i Østjyllands Storkreds, af Per Løkken (K), der sidder i byrådet i Horsens.

- Omstændighederne er ikke rare, men jeg er rigtig glad for, at det er mig, der får lov til at tage over for Tom Behnke, siger Per Løkken til TV SYD.

Pladsen i De Konservatives folketingsgruppe kommer på et, ifølge Per Løkken, godt politisk tidspunkt. 2015 bliver nemlig året, hvor danskerne skal til stemmeurnerne og vælge hvilke politikere, der får lov at sidde på tinge de næste fire år.

- Det er en rigtig god mulighed for mig til at komme ind og arbejde med politik der, hvor der sker noget. Jeg tror, at alle politikere drømmer om at få lov at komme i folketinget, siger en glad Per Løkken.