TV der bevæger dig

Køretur med kokain fra Esbjerg til Horsens blev dyr

Det kommer til at koste en 27-årig kvinde to og et halvt års fængsel, at hun var med på en køretur med et kilo kokain fra Esbjerg til Horsens. Tre mænd fik også lange fængselsstraffe i sagen.

Tre mænd på henholdsvis 30, 33 og 35 år og en kvinde på 27 år var tiltalt og blev dømt for besiddelse af og distribution af et kilo kokain.

Tre mænd på henholdsvis 30, 33, 35 år og en kvinde på 27 år var tiltalt og blev dømt for besiddelse af og distribution af et kilo kokain. Til sammen blev de fire personer idømt 20 år og seks måneders fængsel.

De tre mænd blev ved domsafsigelsen blandt andet fundet skyldige i besiddelse af det ene kilo kokain med henblik på videresalg.

Den 27-årige kvinde blev dømt for sin medvirken, da hun var til stede ved afhentningen og var med til at transportere kokainen fra Esbjerg, hvor det blev købt, til Horsens.

Læs også Alle syv tiltalte blev frifundet i Danmarks største kokain-sag

Kokainen blev fragtet hjem til kvindens  og den 30-åriges bopæl. Her ventede politiet på dem, og de blev begge to anholdt sammen med den 35-årige, som ankom til bopælen, mens politiet var der. Det skete i slutningen af marts måned. Senere blev den 33-årige, der er fra Esbjerg, anholdt. 

Den 30-årige fik otte års fængsel, den 33-årige og den 35-årige hver fem års fængsel og altså to og et halvt års fængsel til den 27-årige kvinde. Alle fire har anket deres domme.    

Sagen blev til efter en langvarig efterforskning af specialenheden Task Force Vest,  oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.