TV der bevæger dig

Kvinde dræbt under fejemaskine i Horsens

Oprydningen efter nytåret kostede søndag formiddag en ældre kvinde livet ved en ulykke i Horsens, hvor hun blev kørt over af en fejemaskine.

00:31

En ældre kvinde er omkommet, da hun i formiddag blev ramt af en fejemaskine på Nørregade midt i Horsens. Foto: Google Maps

Fejemaskinen var her på Nørregade formentlig i gang med oprydning efter nytårsaftens fyrværkeri, siger vagtchef Kent Midtgaard ved Sydøstjyllands Politi til TV SYD. Foto: Henrik Skovgaard, TV SYD

1 af 3

En 80-årig kvinde er omkommet, da hun i formiddag blev ramt af en fejemaskine på Nørregade midt i  Horsens.

- Vi  kender endnu ikke de nærmere omstændigheder ved ulykken. Fejemaskinen var formentlig i gang med oprydning efter nytårsaftens fyrværkeri, siger vagtchef Kent Midtgaard ved Sydøstjyllands Politi til TV SYD.

Der blev slået alarm kort før kl. 11. Kvinden lå fastklemt under fejemaskinen, da en politipatrulje nåede frem. Kort efter blev kvinden erklæret død.

En bilinspektør blev tilkaldt og foretog på ulykkesstedet tekniske undersøgelse af fejemaskinen, ligesom føreren og eventuelle vidner er blevet afhørt.

Føreren af fejemaskinen mærkede et bump og troede, at han var kørt over noget fyrværkeri, og derfor steg han ud. Men det var den 80-årige kvinde, der var blevet klemt fast under fejemaskinen.

Fejemaskinen kører kun 2 kilometer i timen, men vidner har fortalt politiet, at kvinden var dårligt gående, og at hun gik foroverbøjet, da hun  blev ramt af fejemaskinen.

Video ovenfor er optaget af Local Eyes.