To kvinder fra Horsens dræbt i flystyrt - to mænd svært tilskadekomne

To par fra henholdsvis Horsens og byens sydlige opland var ombord på et lille fly, der styrtede ned på Fur. Flyet var på vej retur til Billund.

Midt- og Vestjyllands Politi fik kort efter klokken 16 søndag eftermiddag anmeldelse om, at et lille propelfly var styrtet ned i forbindelse med afgang fra Limfjords-øen Fur og brudt i brand med fire personer ombord på flyet. 

To kvinder omkom i forbindelse med flystyrtet. To mænd, deriblandt flyets pilot, blev svært tilskadekomne fløjet til behandling for brandsår på Rigshospitalet.

- Der er tale om et par med bopæl i Horsens og et par fra byens sydlige opland - alle fire midt i 40'erne. De var lettet fra Billund søndag formiddag ved 11-tiden og var efter alt dømme på vej retur til Billund, da ulykken sker, oplyser vicepolitiinspektør Poul Vestergaard-Lau, Midt- og Vestjyllands Politi, mandag formiddag.

Vidner har forklaret til politiet, at flyet pludselig trak til højre, netop som det var kommet i luften fra flyvepladsen på Fur, og ramte nogle træer, hvorved flyet brød i brand. 

Nu skal havarikommissionen klarlægge omstændighederne ved ulykken.