Lars Løkke kom cyklende til Horsens med sine drenge

Statsminister Lars Løkke Rasmussen kom lørdag cyklende til Horsens i spidsen for sine drenge, der er i gang med cykelløbet “LøkkeFondens Challenge”.

LøkkeFondens seneste satsning er cykelløbet “LøkkeFondens Challenge”, som er et 16-ugers udviklingsforløb for drenge mellem 16 og 21 år.

Forløbet består af en træningsperiode, der blandt andet indeholder kost- og ernæringskurser, coaching og cykeltræning 1-2 gange om ugen.

Det hele afsluttes med cykelløbet ”Rundt i Danmark”, hvor drengene cykler omkring 500 kilometer på 5 dage inden de kommer i mål. Lørdag morgen gik starten i Silkeborg, hvorfra Lars Løkke Rasmussen cyklede med til Horsens, hvor byens borgmester Peter Sørensen (S) tog imod den cyklende statsminister og drengene.


Borgmester Peter Sørensen (S) bød den den cyklende statsminister og drengene velkommen til Horsens.
Borgmester Peter Sørensen (S) bød den den cyklende statsminister og drengene velkommen til Horsens.
Foto: Michael Nielsen, TV SYD.

Egentlig har statsministeren ikke tid, men han prioriterer løbet højt.

- Jeg er ikke med alle fem dage, selvom jeg havde set meget frem til det. Der er topmøde tirsdag og onsdag. Men jeg prioriterer at komme med de første par dage, fordi det er en af årets store oplevelser for mig, siger statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) til TV SYD.

Formålet er at give drengene en tro på, at de kan langt mere, end de selv ved og samtidige give dem en mere disciplineret og struktureret hverdag.

- Det er en fornøjelse at cykle med de her drenge, som LøkkeFonden på en eller anden måde formår at gøre til mænd. Jeg bliver glad om hjertet hver gang, når vi når til København, og ser de her drenge have en oplevelse af succes. Det bliver man simpelthen glad for, slutter statsministeren.