LIVE: Lokalt topopgør i 1. division

AC Horsens tager lørdag kl. 18:45 imod FC Fredericia. Klubberne ligger henholdsvis nummer 4 og 5 i 1. division, hvor der bliver kæmpet om tre oprykningspladser. Det er derfor en vigtig kamp for begge klubber, som med en sejr kan spille sig op blandt de bedste tre.

Stilling: AC Horsens 1-1 FC Fredericia.

Målscorer:

AC Horsens: Conor O'Brien (40').

FC Fredericia: Matej Podstavek (59').

Slut: Det slutter 1-1 på Casa Arena i Horsens.

90': Der er tre minutter lagt til. Det har længe lignet et uafgjort resultat.

81': FC Fredericia skifter ud. Ud går Dennis Høegh, og ind kommer Mathias Jacobsen.

81': Kampen er gået hen og blevet lidt af en stillingskrig. Ingen af holdene virker til at ville satse 100 procent på sejren. Ingen taber, og inden vinder.

75': Efter en god periode af FC Fredericia, så er kampen faldet noget i niveau igen. Der sker ikke det store.

69': Målscorer Matej Podstavek fra FC Fredericia får et gult kort.

63': Gult kort til A. Bjerregaard og J. Mensah. Så er der udlignet på den konto også.

62': Stor mulighed igen til Fredericia. En frisparksbold fra Perch er McGrath ved at få hovedet på.

60': Fredericia har for alvor fået fat i opgøret nu.

59': Horsens keeper, Dannevang, ser ikke alt for skarp ud, da en høj bold bliver sendt ind i feltet. Podstavek står klar, da Dannevang kikser.

59': MÅL! FC Fredericia udligner ved Matej Podstavek.

57': En ny afslutning af australieren Brent McGrath fra FC Fredericia. Det er en omstilling, som Niels Letort er hovedarkitekten bag.

55': FC Fredericia er ved at få bedre fat i kampen.

50': En god mulighed til Brent McGrath efter Hagelskjær sender et indlæg ind mod ham. Han får dog ikke et ordentligt træf på bolden, og Dannevang griber derfor ind.

48': Fredericias keeper mistimer fuldstændig et indlæg, der er ved at blive farligt.

46': Bolden triller igen. Det er Fredericia, der starter med bolden.

45': Begge hold er tilbage på dommeren. Nu venter vi kun  på dommeren.

45': Pause. AC Horsens er foran med 1-0 på et mål af Conor O'Brien. FC Fredericia skal meget længere frem på banen, hvis det skal blive til point. Nu har de dog et kvarter til at snakke om, hvordan det skal gøres.

44': Målet tvinger FC Fredericia frem på banen. De har dog svært ved at skabe det store.

40': AC Horsens kører med en recept, som har fungeret igennem hele 1. halvleg. Bolden kommer ud på højrekanten, hvor Jeppe Mehl slår et indlæg, som målscoreren altså får i kassen. Fredericias keeper får handsken på, men kan ikke holde den ud af netmaskerne.

40': MÅL! AC Horsens er foran 1-0 på et mål af Conor O'Brien.

36': Fredericias næste hjørnespark bliver ikke ligeså farligt. Høegh bliver istedet tvunget til at lave et professionelt frispark, som giver ham et gult kort.

35': Perchs hjørnespark kommer ind tæt under mål. Det er tæt på at volde problemer, men Horsens' kepper Dannevang slår bolden over mål.

30': Det viser de igen på et hjørnespark, som Finnbogason kommer op til. Bolden ryger dog forbi mål. Det er ikke for alvor farligt endnu.

30': Det er Horsens, der har været det bedste hold i den første tredjedel af kampen. De har vist klart mest initiativ og lyst til at angribe.

28': Kampens første gule kort tilfalder FC Fredericias Oliver Feldballe, der var pokalhelt mod OB. Han kommer ned i en glidende tackling og rammer lidt bolden, lidt manden.

26': Hjørnesparket bliver nemt sparket ud af feltet. Ingen af holdene er farlige lige nu.

25': Kampen er pt. meget stille. Horsens har dog fået tilkæmpet sig et hjørnespark.

22': Horsens sidder på bolden langt størstedelen af tiden. Fredericia står lavt i banen, og sparker for det meste bare bolden op af banen.

19': Horsens forsøger sig med en stikning i dybden. Det fører dog ikke til noget. Der er meget spil midt på banen i den her fase af kampen.

17': Efter et par gode muligheder til AC Horsens har FC Fredericia bidt sig fast i kampen.

15': Heller ikke Fredericia har det store held med deres hjørnespark. Bolden bliver nemt clearet.

14': Skarpt forsøg på direkte frispark fra Fredericia's Perch. Horsens' keeper, Dannevang, er dog klar i målet, og han sender bolden ud af banen. Fredericia med hjørnespark.

12': Hjørnesparket fører ikke til noget. Bolden bliver sendt op af banen.

11': Horsens' Jeppe Mehl skyder på mål i modsatte ende. FC Fredericias sidste skanse Jeppe Højbjerg redder dog, og sender bolden til hjørnespark.

10': Den tidligere Superliga-angriber, Brent McGrath, med FC Fredericias første afslutning. Det bliver dog aldrig for alvor farligt.

7': Kampens første store chance. Et indlæg rammer Horsens stærke angriber, Finnbogason, der dog header bolden over mål.

4': Det har været en stille start på kampen. Begge hold har lige skullet finde på plads på. Det er AC Horsens, der sidder på bolden mest - uden det overhovedet er blevet farligt.

1': Det er Horsens, der startede med bolden.

1': Bolden triller på Casa Arena.

0': Begge hold er kommet på banen på Casa Arena i Horsens. Vi venter kun på første fløjt fra dommeren.

0': Vi er klar til topopgøret i første division mellem AC Horsens og FC Fredericia. En sejr i dag vil betyde meget for begge klubber, der gerne vil være med fremme, når de tre oprykningspladser deles ud sidst på sæsonen.