TV der bevæger dig

Lyt med: Martin Skriver fra Fredericia er Grand Prix-stjerne

Martin Skriver fra Fredericia står lørdag aften på scenen i Horsens ved det Danske Melodi Grand Prix, sammen med sine to kolleger i Lighthouse X.

Lighthouse X slapper af ved poolbordet inden lørdagens danske Melodi Grand Prix. Foto: Jakob Schjødt-Pedersen, TV SYD

Søren Bregendal (t.v.), Martin Skriver og Johannes Nymark (t.h.) udgør Lighthouse X. Foto: TV SYD

1 af 2

Lighthouse X skal optræde med deres sang Soldiers of Love.

De to af medlemmerne af Lighthouse X, Martin Skriver og Johannes Nymark, mødtes på Musicalakademiet i Fredericia, og de dannede bandet sammen med Søren Bregendal, da de optrådte med High School Musical.

Popbandet synes, de er lidt for gamle til at blive kaldt et boyband. Men deres musik er helt klart inspireret af populære drengebands.

Soldiers of Love er bare en af de ti deltagende sange i Dansk Melodi Grand Prix 2016. Og en sjov detalje ved navnet er, at Belgiens bidrag til Melodi Grand Prix den 9. maj 1987 også hed Soldiers of Love - og faktisk var Belgien det år vært ved Eurovisionens Melodi Grand Prix. Bidraget blev dengang fremført Liliane Saint-Pierre og endte på 11. pladsen, skriver melodigrandprixentusiast Johannes Larsen til TV SYD.

Om Lighthouse X' Soldiers of Love kommer videre til Eurovisionens Melodi Grand Prix bliver afgjort lørdag, men du kan allerede nu høre sangen:

Se mere på Lighthouse X's hjemmeside.

 

Mere kultur