Madras skyld i storbrand

Personalet på madras- og sengefabrikken Scandi Sleep troede, at de havde slukket en brændende madras. Men gløderne fik spredt sig til taget og nu kæmper brandfolk fra stort område med ilden, oplyser Ritzau.

Madras i container

Storbranden i Horsens er tilsyneladende opstået i en madras, som personalet ellers troede var helt slukket.

 - Der opstod tilsyneladende en brand i en madras, der var inde i en tørreovn. De ansatte slukkede ilden og smed madrassen ud i en container. Men der må have været nogle gløder, der antændte containeren. Branden bredte sig til en palle og til en port og derfra videre til tagkonstruktionen, siger beredskabschef Ole Hansen Wessel.

Område afspærret

Flere veje omkring den brændende fabrik på Mars Allé er nu afspærret og politiet opfordrer folk, der bor i nærheden, til at gå indendøre. Røgen fra det brændende skumgummi kan være skadelig, og derfor bør folk lukke døre og vinduer.

Hjælp

Ilden har fat i knap 4000 kvadratmeter af fabriks- og lagerhallen. For at få bugt med flammerne, har brandvæsnet i Horsens sendt to slukningstog til stedet, og de får hjælp af brandfolk fra både Vejle, Skanderborg, Brædstrup og Herning.