To mål på fem minutter sikrede AC Horsens sejren

En sejr på 2-1 mandag aften efter to mål på fem minutter ændrede ingenting for Horsens. De skal stadig i playoff-kampe om nedrykning.

Horsens havde et par store chancer i de første fem minutter. Men Randers kom i gang og førte 1-0 ved pausen.

Efter pausen rejste Horsens sig igen med to mål – begge på dødbolde – inden for fem minutter.

Randers leverede en svag halvleg, men kom dog alligevel til et par store chancer i slutfasen, men udligningen udeblev.

Allerede inden kampen stod det klart, at Horsens slutter som nummer tre i gruppen. Nu skal holdet møde Viborg i den første playoffkamp om at undgå nedrykning.

Trods nederlaget i Horsens vinder Randers nedrykningspuljen. *Randers, OB, Silkeborg og AaB skal nu fordele pladserne fra syv til ti imellem sig. Nummer syv skal møde mesterskabsspillets nummer fire om en plads i Europa League-kvalifikationen.

Der blev gået til stålet fra begge hold.