TV der bevæger dig

Måltørke koster Horsens superliga-livet

Det gør ondt helt ind i knoglerne, siger AC Horsens-anfører Martin Retov om nedrykning.

For 13. gang i sæsonen gik AC Horsens mandag fra banen uden at have scoret. Og det endte med at koste klubben livet i Superligaen.

Efter nederlaget på 0-1 til Brøndby i sidste spillerunde gælder det 1. division efter sommerpausen. Smerteligt, siger anfører Martin Retov.

- Det gør så ondt helt ind i knoglerne. Vi pressede bolden op i deres felt mange gange. Men vi manglede den sidste pondus, dér hvor det gør rigtigt ondt.

- Vi endte på 31 mål for sæsonen, og det er jo derfor, vi rykker ned. Vi må sige, at på den sidste tredjedel af banen, der er vi ikke et superliga-hold i øjeblikket, siger Retov.

Han bakkes op af sin cheftræner.

- Jeg er sindssygt skuffet og ærgerlig. Vi skal ikke andet end fire dage tilbage til Sønderjyske for at finde en kamp, hvor vi skulle have ført 3-0 efter ni minutter.

- Men vi har ikke effektiviteten. Vi har haft problemer med at lave mål hele sæsonen, konstaterer Johnny Mølby.

Både han og anføreren regner med at tage med ned i 1. division.

- Hvis de vil bruge mig til at hjælpe med at rykke op, så er jeg selvfølgelig her. Men dét, der gør mest ondt på mig, er alle de unge drenge, der skal ned at vende. Det er sgu ærgerligt, siger Retov.

Og cheftræneren for AC Horsens:

- Jeg har et år tilbage af min kontrakt og har både trænet i 1. og 2. division før. Men selvfølgelig vil jeg da hellere træne i Superligaen. Men jeg føler, at jeg har opbakning både blandt spillere og bestyrelse, siger Johnny Mølby.

Mere sport