Med Google på hotel i Horsens

Google har udvidet sin service med billeder i gadeplan. Virksomheder kan købe sig til en virtuel rundtur. Seneste har Google-fotografen været på hotel Opus i Horsens.

Googles virksomhedsbilleder giver butikker, restauranter og andre store virksomehder mulighed for at vise deres firma frem.

En fotograf, som er certificeret til at bruge de særlige udstyr, som laver hundredvis af panoramabilleder, som sættes sammen på den måde, som kendes fra Googles Streetview.

I tre etager

Google-fotograf Rasmus Hansen fra Aarhus har lavet optagelserne på hotel Opus i Horsens. Med hans billeder kan du bevæge dig rundt på tre etager i hotellet. Som det er tilfældet i optagelserne fra veje og stræder, er personer anonymiseret, så ingen bliver afsløres i et hotel-besøg i utide....

Med til tandlæge

Rasmus Hansen har efterhånden besøgt mange virksomheder i det østlige Jylland. Bl.a. er der billeder fra Casino Munkebjerg, Børkop Vandmølle, bilcentret Starmark i Vejle, og Rasmus Klump Familierestaurant i Bryggen i Vejle.

Og det er ikke kun store butikscentre, Google-fotografen kommer i. Der byder f.eks. åen virtuel tur i en tandlægeklinik i Aarhus.

Se rundtur på Hotel Opus