TV der bevæger dig

Morgenmøde om mere motorvej

Folketingets trafikudvalg, folketingspolitikerne i Østjyllands Storkreds og borgmestrene fra kommunerne langs motorvej E45 fra Hedensted i syd til Randers i nord mødes mandag morgen i Horsens for at diskutere udvidelse af motorvejen til tre spor i hver retning.

00:47

Folketingets trafikudvalg, folketingspolitikerne i Østjyllands Storkreds og borgmestrene fra kommunerne langs motorvej E45 fra Hedensted i syd til Randers i nord mødtes mandag morgen i Horsens. Foto: Maiken Skov, TV SYD.

1 af 2

Formanden for DI Horsens Jørn Krogager, formand for DI Østjylland Steen Bødtker og formand for DI Randers/Norddjurs Søren Fischer vil sammen med en række større virksomheder præsentere erhvervslivets syn på, hvorfor det er vigtigt med en udvidelse af livsnerven i det østjyske byområde fra Randers til Hedensted.

Det er erhvervslivet fra Hedensted i syd til Randers i nord, der har inviteret, da de oplever store trængsels-problemer med daglige køer på motorvejen mod nord, som de længe har ønsket udvidet som tilfældet er mellem Vejle Nord og Skærup mod syd.

Det er Dansk Industri, der er vært ved mødet, der finder sted hos LGT Logistics A/S i Horsens.

Mest sete på tvsyd.dk