TV der bevæger dig

Nøglespiller forlænger i Horsens

Martin Retov har skrevet under på en forlængelse af sin kontrakt med AC Horsens, selv om klubben er rykket ud af superligaen. Forlængelsen gælder til sommeren 2016.

Martin Retov forlænger med AC Horsens (foto: baden.dk) Foto: Allan Baden

Mandag har klubben offentliggjort, at den erfarne midtbanespiller har skrevet under på en kontraktforlængelse, så han spiller for Horsens frem til sommeren 2016.

- Vi oplevede en nedtur i sidste sæson, men ellers har det været positivt hele vejen igennem, og jeg er rigtig glad for klubben, byen og menneskene på og omkring holdet, siger Martin Retov i en pressemeddelelse.

Krav til sig selv

Mens Retov altså fortsætter i klubben, har Horsens efter degraderingen måttet sige farvel til flere profiler.

Martin Spelmann er solgt til OB, Alexander Juel Andersen er skiftet til AGF og målmanden Frederik Rønnow udlejet til Esbjerg.

Desuden har folk som Mads Agesen (Randers) og Charles Takyi (Energie Cottbus) forladt klubben, og derfor bliver der i særlig grad brug for Retov i bestræbelserne på at vende tilbage til Superligaen.

- Martin Retov er først og fremmest en rigtig dygtig spiller, der har masser af ærgerrighed og stor vindermentalitet, men han har også en vigtig rolle udenfor banen, siger klubbens cheftræner Johnny Mølby.

- Han stiller krav til sig selv og de andre spillere, og han bliver en nøglespiller i den kommende sæson, for han trækker de andre med, siger Mølby.

33-årige Martin Retov kom til Horsens fra Hansa Rostock i 2010.

Oppe i alderen

- Jeg er efterhånden lidt oppe i alderen, og aftalen betyder sandsynligvis, at jeg slutter min aktive karriere i AC Horsens, og det er med glæde, siger Martin Retov.

- Jeg har tilbragt mange år i klubberne gennem min karriere, for der har altid været noget at arbejde videre med, og sådan er det også her i AC Horsens. Jeg vil gøre alt for, at holdkammeraterne bliver endnu bedre - ikke mindst de yngste.

- Vi har et stort potentiale i truppen, og det er stadig lidt uforløst, men denne sæson i Nordic Bet Ligaen vil uden tvivl give mere hår på brystet, så vi bliver endnu bedre rustet, når vi forhåbentlig skal spille i Superligaen efter denne sæson. Jeg vil gerne spille så længe som muligt, men jeg er glad for Henrik Ravns tanker om fremtiden, når min karriere er slut. Lige nu har jeg en stor lyst til at træne og vinde fodboldkampe, hvilket er vigtigt i min alder, og det skal jeg nok bevise, slutter han.

Mere sport