Ny anholdelse i drabs-sagen fra Lund

Politiet i Horsens har anholdt en 29-årig mand fra Horsens og sigter ham for for at have været med til drabet på den 41-årige Chanette Sørensen, der tirsdag eftermiddag blev skudt ned i sit hjem i Lund.

I forvejen sidder en 23-årig mand fra Horsens fængslet - og sent fredag eftermiddag blev 29-årige mand fra Horsens i et grundslovforhør varetægtsfængslet frem til 31. marts. Han sigtes for drabet, som politiet mener er begået af flere gerningsmænd i forening.

- Jeg vil ikke udelukke, at der kan ske flere anholdelser i sagen i den nærmeste fremtid. Det siger politiinspektør Steen Edeling til TV SYD.

De to anholdte tilhører det samme miljø og er en del af af den dræbtes bekendtskabskreds - men politiet vil i øvrigt ikke nærmere kommentere på detaljerne ved anholdelserne.

Grundlovsforhøret af den 29-årige blev ligesom ved den 23-årige holdt for dobbeltlukkede døre.
Det vil sige, at det fortsat er uvist, under hvilke omstændigheder drabet skulle være begået.

En sag med stor tavshed

Sydøstjyllands Politi har oplyst, at ingen af de anholdte har ønsket at udtale sig over for dem.

Normalt får politiet mange oplysninger fra offentligheden i drabssager - men det er ikke tilfældet i sagen fra Lund, hvor det alene er politiets efterforskning, der har ført til anholdelserne, oplyser politiinspektør Steen Edeling.