Ny sponsoraftale for AC Horsens

Stofa fortsætter som hovedsponsor for AC Horsens. Parterne underskrev her til morgen femårig aftale.

Stofa tror på AC Horsens som et etableret hold i Superligaen ? og derfor har Stofa valgt at fortsætte som hovedsponsor for det nuværende tophold i Viasat Divisionen, AC Horsens. Det skriver Telia Stofa A/S i en pressemeddelelse i dag.
 
- Vi tror på oprykning til Superligaen, og vi tror på, at Horsens-modellen også holder, når det gælder om at tilkæmpe sig en stamplads i den bedste række. Siger Ole Simonsen, administrerende direktør for Stofa.

Langsigtede mål

Stofa kan se tilbage på tre gode år som hovedsponsor i AC Horsens. Den nye aftale løber altså hele to år længere.
 
- Med et nyt og flot stadion og med en hårdt arbejdende og professionel organisation er rammerne nu ved at være i top, og det er en udvikling og et langt sejt træk, vi gerne vil støtte op om, fortæller Stofas Salgs- og Marketingdirektør, Claus Frank Sørensen, som har forhandlet aftalen med AC Horsens på plads.

Hans partner hos AC Horsens har været direktør Bent Poder, som er meget begejstret for den nye aftale.

 - Denne aftale kan forhåbentlig være med til, at vi kan ramme vores langsigtede mål om at blive en af de bedste klubber i landet. For klubben og byen er det af stor betydning at være i Superligaen ? og aftalen er en fantastisk mulighed for at nå dertil, siger Bent Poder.

AC Horsens' spillere kan altså løbe på banen mod Lyngby fredag aften med ro på økonomien.