TV der bevæger dig

Ny sponsoraftale for AC Horsens

Stofa fortsætter som hovedsponsor for AC Horsens. Parterne underskrev her til morgen femårig aftale.

Stofa tror på AC Horsens som et etableret hold i Superligaen ? og derfor har Stofa valgt at fortsætte som hovedsponsor for det nuværende tophold i Viasat Divisionen, AC Horsens. Det skriver Telia Stofa A/S i en pressemeddelelse i dag.
 
- Vi tror på oprykning til Superligaen, og vi tror på, at Horsens-modellen også holder, når det gælder om at tilkæmpe sig en stamplads i den bedste række. Siger Ole Simonsen, administrerende direktør for Stofa.

Langsigtede mål

Stofa kan se tilbage på tre gode år som hovedsponsor i AC Horsens. Den nye aftale løber altså hele to år længere.
 
- Med et nyt og flot stadion og med en hårdt arbejdende og professionel organisation er rammerne nu ved at være i top, og det er en udvikling og et langt sejt træk, vi gerne vil støtte op om, fortæller Stofas Salgs- og Marketingdirektør, Claus Frank Sørensen, som har forhandlet aftalen med AC Horsens på plads.

Hans partner hos AC Horsens har været direktør Bent Poder, som er meget begejstret for den nye aftale.

 - Denne aftale kan forhåbentlig være med til, at vi kan ramme vores langsigtede mål om at blive en af de bedste klubber i landet. For klubben og byen er det af stor betydning at være i Superligaen ? og aftalen er en fantastisk mulighed for at nå dertil, siger Bent Poder.

AC Horsens' spillere kan altså løbe på banen mod Lyngby fredag aften med ro på økonomien.

Mest sete på tvsyd.dk