TV der bevæger dig

Obduktion viser, at der ikke var noget kriminelt bag dødsfald i Brædstrup

En obduktion har fredag vist , at der ikke ligger en forbrydelse bag fundet af en død mand i lejlighed på Vestergade i Brædstrup.

Politiet var i gang med undersøgelser i Brædstrup til ud på natten - både tekniske og retsmedicinske, ligesom området i nærheden af findestedet blev gennemgået og finkæmmet med mandskab og politihunde. Foto: Localeyes.dk

Politiet var torsdag eftermiddag og aften  massivt til stede på Vestergade i Brædstrup, hvor der kort forinden var fundet en død mand under omstændigheder, som politiet vurderede som mistænkelige.

Politiet var i gang med undersøgelser i Brædstrup  til ud på natten til fredag - både tekniske og retsmedicinske, ligesom området i nærheden af findestedet blev gennemgået og finkæmmet med mandskab og politihunde.

KLIK og se mere tv på localeyes.dk 

Læs også Politiet undersøger mistænkeligt dødsfald

 - Vi afventer resultater af de tekniske og retsmedicinske undersøgelser, før det kan fastslås, hvad der er dødsårsagen. Vi skal have den døde obduceret, før vi bliver helt sikre på, om der ligger noget kriminelt bag eller ej, siger lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen, Sydøstjyllands Politi, fredag morgen til TV SYD.

Fredag formiddag er manden blevet obduceret. Resultatet af obduktionen forelå fredag eftermiddag og viste, at dødsårsagen ikke var en kriminel handling.

Når folk bliver fundet døde, og det ikke umiddelbart står klart, hvordan de er kommet af dage, behandler politiet dødsfaldet som mistænkeligt.

Det betyder, at man efterforsker sagen, som om der er tale om et drab, så vigtige spor ikke går tabt, hvis det senere viser sig, at noget kriminelt ligger bag.

 

 

 

 

 

 

Mest sete på tvsyd.dk