Oprykkerne fra AC Horsens er fortsat ubesejrede

AC Horsens fik søndag point med fra Aalborg. Dermed er de fortsat ubesejrede tre kampe inde i Superliga-sæsonen.

Oprykkerne fra AC Horsens fortsætter holdets imponerende tilbagevenden til Superligaen. Søndag spillede det nyslåede superligamandskab 0-0 mod AaB i Aalborg.

Dermed er Horsens-cheftræner Jens Berthel Askous tropper fortsat ubesejrede efter sæsonens indledende tre kampe, mens AaB hentede holdets første point siden sommerpausen.

Bed fra sig på omstillinger

Det overordnede kampbillede viste et aalborgensisk hjemmehold, der helst ville styre opgøret og holde bolden i egne rækker. I den anden ende var Horsens mere afventende og tålmodige.

Resultater

Sæsonens første tre kampe har givet AC Horsens i alt syv point efter to sejre og en enkelt uafgjort.

1. runde: FC København - AC Horsens 0-1

2. runde: AC Horsens - Lyngby Boldklub 1-0

3. runde: Aalborg Boldspilklub - AC Horsens 0-0

Det var således på omstillinger, at gæsterne for alvor bed fra sig og slog tilbage mod AaB. Særligt lige inden pausen pressede de gulblusede på adskillige gange og havde nogle af kampens hidtil største chancer for at komme foran.

Efter pausen var det til gengæld nordjyderne, som bed fra sig igen og jagtede de tre point. Her faldt en lang række store muligheder gennem anden halvleg, som hjemmeholdet burde have udnyttet.

Afgørende redninger

Horsens-målmanden Matej Delac afværgede eksempelvis to farlige frisparksforsøg fra AaB, som henholdsvis Lucas Andersen og Allan Sousa udfordrede kroaten på.

Derudover havde han flere afgørende aktioner på stregen mod slutningen af kampen. Dermed fik Matej Delac en central rolle i mandskabets kamp for det ene point.

AC Horsens har vundet over FC København og Lyngby i sæsonens første to opgør. Dermed har de fået syv point i tre kampe, siden østjyderne rykkede op fra 1. division.