Oprykkerne spillede uafgjort i målrig kamp

AC Horsens spillede uafgjort 3-3 mod Silkeborg.

De gule oprykkere fra Horsens fortsætter stimen af uafgjorte resultater efter 3-3 mod oprykkerne fra Silkeborg. AC Horsens spillede nemlig uafgjort i sæsonens tre første kampe, inden det blev til et nederlag til Randers FC i den seneste spillerunde.

AC Horsens var ellers foran flere gange i en målrig affære på Casa Arena.

quote

Selvfølgelig er vi skuffede. Langt hen ad vejen er vi bedre end Silkeborg, men de scorer to af årets mål.

Bo Henriksen, Cheftræner, AC Horsens

Kort før pausen satte Kim Aabech gang i målfesten med sin scoring til 1-0 for hjemmeholdet.

Den stilling holdt til det 55. minut, hvor André Bjerregaard bragte AC Horsens foran 2-0.

Det var startskuddet til syv yderst målrige minutter. For kun to minutter senere reducerede Davit Skhirtladze til 2-1 for gæsterne Silkeborg.

Tre minutter senere, i det 60. minut, så det igen lyst ud for de gule fra Horsens. Bubacarr Sanneh bragte hjemmeholdet foran med 3-1, og sæsonens første sejr lurede forude.

Men sådan skulle det ikke gå. For i det 62. minut satte Davit Skhirtladze sin anden scoring ind, og bragte gæsterne på 3-2.

Med seks minutter igen af ordinær spilletid scorede Jens Martin Gammelby så det udlignende mål til 3-3. Kampens resultat.

- Vi er selvfølgelig skuffede, og det skal vi være. Langt hen ad vejen er vi bedre end Silkeborg, men de scorer to af årets mål. Endnu engang viser vi, at vi at vi er bedre end de andre – og burde vinde fodboldkampe, sagde cheftræner for AC Horsens, Bo Henriksen, umiddelbart efter kampen til TV SYD.

Med sine i alt fire point ligger AC Horsens dermed fortsat nummer ni i Superligaen. Silkeborg er nummer 13 og næstsidst.

Søndag klokken 18 spiller Sønderjyske på udebane mod Brøndby, mens Esbjerg først spiller mandag klokken 19. På udebane mod Aab.