På sofajagt

Der skal sofaer til midtbyen når AC/DC gæster Horsens.

Har du en gammel sofa stående i garagen, som du ikke har fået taget dig sammen til at smide på genbrugspladsen? Så burde motivationen være større nu end nogensinde før! For den kan måske blive en del af et kæmpe sofa-arrangement i Horsens midtby.

Det lokale hold bag AC/DC-koncerten i Horsens har nemlig set på bybilleder fra 2006, hvor Madonna aflagde visit i byen. Og billederne taler deres tydelige sprog - gadebilledet var proppet med koncertgæster - stående koncertgæster, vel at mærke.

Lounge-stemning

Sådan skal det ikke være, når rockbandet kigger forbi, derfor indsamler koncertholdet nu gamle sofaer. De skal så placeres på Torvet og Søndergade, hvor håbet er, at tusindvis af feststemte mennesker vil varme op til koncerten, eventuelt siddende i en aflagt sofa. Det vil give følelsen af en afslappet lounge-stemning, der skal fylde hele midtbyen.

Er den idé alene ikke nok til at få sofaen ud af garagen, så lokker arrangørerne også med en konkurrence. For påklistrer man sofaen en seddel med navn, mail og telefonnummer, når man afleverer den, så deltager man også i konkurrencen om 10 cd-gavekort, oplyser Claus Petterson, der er projektmedarbejder i Horsens Kommunes kulturafdeling til Horsens Folkeblad i dag.

Så op af den, og ud med den, sofaen! Den kan afleveres på genbrugspladsen på Endelavevej 24 i Horsens alle hverdage mellem kl. 7.00 og 17.30 og kl. 9.00-16.00 i weekenden.