Pejseshowet øver så det gløder

Skuespillerholdet bag Pejseshow i Brædstrup er under hårdt pres efter Robert Hansens exit for få dage siden. Men de skal nok nå det, lover de.

Øvelse, øvelse, øvelse. Skuespillerne har travlt med at få koreografi og replikker på plads inden premieren på årets sidste sommerrevy næste fredag.

Indtil for få dage siden skulle Robert Hansen have optrådt på Pejsegårdens scene, men en skadet skulder gjorde, at han måtte melde fra i sidste øjeblik.

- Vi laver Pejseshowet på to uger, hvor andre revyer bruger fire til fem uger. Så vi er ret gode til at arbejde under pres, siger Mikkel Schrøder, der er producent og skuespiller på årets Pejseshow.

Heldigvis er afløseren fundet i form af Søren Jydholm Jørgensen, der indtil nu er en helt ukendt skuespiller.

- Det er da en byrde at bære selvfølgelig, men jeg er sikker på, at jeg kan klare det, siger han. 

Søren Jydholm Jørgensen har tidligere boet i Holland og er nået langt i den hollandske version af Popstars. Derudover består revyholdet af producent Mikkel Schrøder og skuespillerinderne Rikke Buch Bendtsen og Christine Astrid.

Som i andre revyer bliver der gjort grin med årets begivenheder, men der er dog også grænser for, hvad en revy kan tillade sig.

Kan man lave grin med historien om den svenske journalist i ubåden?

- Det er nok lidt for tidligt tænker jeg. Man kunne godt, men man bør ikke. Titanic kan man lave sjov med, men der er også gået over 100 år.

Pejseshow 2017 har undertitlen "Pejsen går i luften", og de musikalske revyshow vil gå i luften første gang på Pejsegården fredag 1. september. Showet spilles fredag og lørdag aften indtil 18. november.