TV der bevæger dig

Pokemon-ligfund i Odense har spor tilbage til Horsens

Et ligfund gjort af en pokemon-jæger i Odense har spor tilbage til Horsens og det kriminelle miljø i byen.

Liget blev fundet i en afvandingskanal på Lodsvej, som løber langs med Odense Kanal nord for Stige. Foto: Local Eyes

Liget blev i sidste fundet i en afvandingskanal ved Stige i Odense. Personen, der fandt liget, var ude for at fange virtuelle væsner med sin mobiltelefon i jagten på Pokemon.

Andreas Bruun, politikommissær ved Fyns Politi, bekræfter overfor TV 2/Fyn, at det er liget af den 41-årige Simon Bolt Brinkmann. 

Han forsvandt 11. maj, og har en kriminel baggrund med flere domme bag sig. - blandt andet er han tidligere dømt for drabsforsøg og for vold med døden til følge.

- Der er ikke umiddelbart noget, der tyder på, at der ligger en forbrydelse bag hans død, og mere kan jeg ikke sige om det, lyder det fra Andreas Bruun.

Simon Bolt Brinkmann har tidligere begået grov kriminalitet i Horsens, hvor han i 2013 blev dømt for drabsforsøg efter at have skudt en 27-årig mand i brystet i en hashklub i byen. Han blev løsladt  i februar i år efter at have afsonet  seks års fængsel.

Han har været efterlyst siden 11. maj i år, og meget tyder på, at han har været død et stykke tid. Politiet oplyser således, at hans lig er medtaget af vind og vejr. Efter løsladelsen for drabsforsøget tog Simon Bolt Brinkmann ophold i Odense.

Pokemonspillet har fået folk til at færdes steder, hvor der normalt ikke kommer særlig mange mennesker. Og det er nu så også årsagen til, at liget af den 41-årige blev fundet.

Mest sete på tvsyd.dk