TV der bevæger dig

Politi-direktør i Horsens stopper

Politidirektør Lone Krag Sehested, Sydøstjyllands Politi, ønsker - af helbredsmæssige årsager - ikke at forlænge sin kontrakt, når den udløber om to måneder.

00:31

Lone Krag Sehested stopper som politidirektør i Horsens af helbredsmæssige grunde.

1 af 2

Lone Sehested har haft sygeorlov de seneste tre måneder.
Og Lone Sehested vender ikke tilbage som politidirektør. Hun har været politidirektør i Horsens i seks år og var tidligere politimester i Fredericia.

Stor indsats

- Der er med stor beklagelse og tristhed, at Sydøstjyllands Politi har måttet tage denne besked til efterretning, skriver kommunikationschef Ulla Kaspersen, Sydøstjyllands Politi, i en pressemeddelelse.

- Lone Sehested har gennem en mere end 25 år lang karriere i dansk politi - de seneste 6 år som politidirektør i Sydøstjyllands Politi, - ydet en bemærkelsesvædig og meget stor indsats. Hun har i meget høj grad bidraget til at modernisere og effektivisere dansk politi, senest i forbindelse med politireformen. Sydøstjyllands Politi er i dag en moderne offentlig virksomhed, der laver gode resultater og Lone Sehested fortjener den største anerkendelse også for det.

Nyt hovedsæde

- Særligt kan man fremhæve, at det er hendes personlige fortjeneste, at hun gennem utrætteligt og målrettet arbejde skaffede Sydøstjyllands Politi et nyt hovedsæde i Horsens, med lokaler også til lokalpolitiet i Horsens og en ny lokalstation i Kolding.

Helle Kundesen fortsætter som fungerende politidirektør i Sydøstjyllands Politi, indtil stillingen er slået op og besat.

Lone Sehesteds karriere

Lone Krag Sehested, født den 1. februar 1959 i Assens.
Cand. jur. fra Aarhus Universitet, 1983.

Karriere
/ Politidirektør for Sydøstjyllands politi, 2006
/ Politimester i Fredericia politikreds, 2003
/ Politimester i Tønder politikreds, 2000
/ Konstitueret Politimester i Haderslev politikreds, 1999
/ Vicepolitimester i Haderslev politikreds, 1996
/ Politiassessor i Vejle politikreds, 1995
/ Fuldmægtig og medhjælper hos statsadvokaten i Sønderborg 1992 ? 1997
/ Fungerende vicepolitimester i Kolding politikreds, 1994
/ Politifuldmægtig i Odense og Kolding politikredse, 1983