Politiet anbefaler folk at finde alternativer til populær bro

Politiet er til stede, hvor man man holder øje med, at folk overholder forsamlingsforbuddet, oplyser vagtchefen.

Mange mennesker samles ved 'Den Genfundne Bro' ved Brædstrup i følge Sydøstjyllands Politi, der er til stede ved broen for at sikre, at coronarestriktionerne bliver overholdt.

- I går er der en person, der bemærker, at man har været omkring 1000-1200 personer tilstede. Det var anmelderens skøn, oplyser vagtchef Jeppe Thranum, der fortæller, at politiet ikke har været opmærksomme på stedet før.

- Det er åbenbart et sted, man søger hen, siger han, efter at de i dag fik anmeldelsen.

Politiet har i dag været tilstede med en patruljevogn og en indsatsleder, og vagtchefen oplyser, at der var 50 personbiler eller køretøjer tilstede, da de kommer derud.

- Der var en stor koncentration af mennesker - godt nok spredt ud over et stort område, men når man skal til bilerne, er der en stor koncentration af mennesker, siger han. 

Politiet har endnu ikke sigtet nogen for overtrædelse af forsamlingsforbuddet på fem personer.

- Mange er i bevægelse. Så i det ene sekund er det en overtrædelse, og det næste er det ikke. Vores tilstedeværelse fungerer præventivt, og så er der mange ting, der løser sig selv, siger han.

Det kan dog være, at der kommer andre tiltag på tale i morgen, oplyser Sydøstjyllands Politi.

- Måske vi bliver nødt til at spærre af for området, siger vagtchef, Jeppe Thranum.

Sydøstjyllands Politi anbefaler nu på det kraftigste, at folk finder andre steder at nyde den friske luft, skriver de på Twitter.