TV der bevæger dig

Politiet tager forholdsregler før nedrykningskamp

Brøndbyfans får politieskorte rundt i Horsens før altafgørende kamp for at undgå nedrykning fra Superligaen.

Politiet har kigget en ekstra gang på stillingen i Superligaen op til planlægningen af mandagens politiindsats for kampen mellem AC Horsens og Brøndby.

Taberen rykker nemlig ud af Superligaen sammen med Silkeborg, mens Brøndby også kan klare sig med uafgjort. Og det kan give frustrerede fans i den ene lejr, erkender Sydøstjyllands Politi, der kalder indsatsen "ekstraordinær".

- Vi læser også tabellen og kan se, at det er en kamp, som har en stor betydning for klubberne. Ud fra det tilrettelægger vi vores politimæssige indsats, som er lidt ekstraordinær, siger politiinspektør Steen Edeling til Ritzau.

Men selv om kampen betyder liv og død i Superligaen, så regner politiet ikke med ballade i Horsens gader efter dommerens slutfløjt.

- Fansene kommer med tog og bus, og vi tager imod dem. Når kampen er overstået, så hjælper vi dem tilbage til bus og tog efter en forhåbentlig god fodboldoplevelse, fortæller politiinspektøren.

Kampen starter klokken 17 på Casa Arena i Horsens. Der forventes udsolgt og tilskuerrekord på over 9000 tilskuere.

AC Horsens plejer at have et rigtigt godt tag på Brøndby, når de to mandskaber mødes i Superligaen.

Hvis man kan bruge statistikken fra de seneste tre sæsoner som et pejlemærke, så tyder meget på, at det er østjyderne, der fortsat er i Superligaen, når slutfløjtet lyder i dagens bundbrag i Horsens.

Se mere i TV SYD Nyheder kl. 19.30

Mere sport