TV der bevæger dig

Politiet uden spor af smykke-røver fra Brædstrup

Onsdag morgen var Sydøstjyllands Politi uden afgørende spor af en røver, der tirsdag eftermiddag slog til mod en guldsmed i Brædstrup.

Kort efter klokken 16 truede en ung mand med kniv og formummet med en elefanthue sig til smykker og kontanter hos Bagge Ure-Guld-Sølv på Bredgade i Brædstrup. Foto: Pressemedie.dk

Kort efter klokken 16 truede en ung mand med kniv og formummet med en elefanthue sig til smykker og kontanter hos Bagge Ure-Guld-Sølv på Bredgade i Brædstrup. 

Onsdag morgen har Sydøstjyllands Politi ikke afgørende spor i jagten på røveren, der sidst er set under flugten i en sort Mercedes på Enghavevej i Brædstrup. 

- Vi håber på, at forretningens videoovervågning kan hjælpe os videre. Røveren talte dansk uden accent og truede med en stor kniv, siger vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen, der er leder af Sydøstjyllands Politis efterforskningscenter Nord, onsdag formiddag til TV SYD.

Læs også Væbnet røveri mod guldsmed - politiet jagter sort Mercedes

Røveren beskrives som 20-25 år, 165-175 centimeter høj og var iført blå cowboybukser og en to-farvet trøje i grå og sort og en sort stofmaske eller elefanthue med huller ved øjnene.

Efter røveriet blev røveren samlet op af en sort Mercedes.

Onsdag morgen har Sydøstjyllands Politi ikke afgørende spor i jagten på røveren, der sidst er set under flugten i en sort Mercedes på Enghavevej i Brædstrup.  Foto: Pressemedie.dk