Rocker- og bandekonflikt: Politiet forbyder ophold

Sydøstjyllands Politi forbyder ophold på adresse i to uger i forbindelse med rocker- og bandekonflikten.

Der er risiko for at komme to år i fængsel, hvis du opholder dig på Vejlevej 147 i Horsens fra fredag den 10/11 klokken 13.00 til den 24/11 2017 klokken 13.00. Det skriver Sydøstjyllands Politi på Twitter. 

Politikredse i Jylland har i dag lukket fire rockerklubhuse som Bandidos og Satudarah benytter - et af dem på Vejlevej i Horsens.  

Se mere video på Localeyes.dk

Det er på den markerede adresse på kortet, der er opholdsforbud. 

Lukningen er sket på baggrund af den konflikt, der lige nu er mellem de to rockergrupper. Under koordinering af den tværgående enhed Særlig Efterforskning Vest lukkede politiet i dag klokken 13.00 de fire rockerklubhuse i Horsens, Aalborg, Randers og Viborg. 

På Sjælland har der været flere angreb mod klubhuse i konflikten. Det er på baggrund af det, politiet har lukket de fire klubhuse. 

Frem til den 24. november er der opholdsforbud på Vejlevej 147 i Horsens. Politiet har i dag lukket rockerklubhuset på adressen.
Frem til den 24. november er der opholdsforbud på Vejlevej 147 i Horsens. Politiet har i dag lukket rockerklubhuset på adressen.
Foto: Localeyes.dk

- Vi vurderer, at risikoen for at der sker angreb på rockerklubhusene i det vestlige Danmark er lige så stor, som den er på Sjælland. Derfor har vi foretaget en tilsvarende indsats. Vi vægter sikkerheden for borgerne højt, og med lukningen af rockerklubhusene bliver der færre offentlige mål for angreb i konflikten. Folk skal ikke gå og frygte deres liv og lemmer, bare fordi de opholder sig i nærheden af bestemte adresser, siger Brian Voss Olsen, leder af Særlig Efterforskning Vest, i en pressemeddelse. 

Sydøstjyllands Politi har ikke ydereligere kommentarer til opholdsforbudet.