Så er det officielt: Han bliver ny træner i Horsens

AC Horsens offentliggjorde mandag morgen, at cheftræner Johnny Mølbys afløser bliver Bo Henriksen.

Horsens Folkeblad kunne allerede lørdag gisne om, at Bo Henriksen kommer til Horsens. Men klubben ville først melde ud sidst i denne uge.

Også TV SYDs sportsprogram søndag aften bragte træner-skiftet som nyhed, og det fik mandag klubben til at udsende en pressemeddelelse:

- Bo Henriksen har tilbragt de seneste mange sæsoner i en arbejderklub, der har mange af de værdier, vi også sætter pris på, siger Henrik Ravn, adm. direktør i AC Horsens. Han er kendt for at arbejde målrettet og hårdt for at nå sine og klubbens mål, og fodboldfagligt er han meget dygtig. Det er imponerende, hvad han har udrettet i Brønshøj, og han bliver en vigtig mand for AC Horsens i den genopbygningsfase, vi skal igennem.

- AC Horsens har skabt en klub og et fællesskab på baggrund af hårdt arbejde, og jeg er en arbejdsmand, der vil arbejde stenhamrende hårdt på at lave resultater, siger Bo Henriksen, som gør sæsonen færdig i Brønshøj.

- Passion er et af nøgleordene, når jeg tænker på AC Horsens, og der er en hel by, der vil bakke op om klubben. Det skal afspejle sig i resultaterne, for vi har opbakningen og rammerne til det, og så er det op til os i klubben at komme i mål, tilføjer han.

Bo Henriksen (født i 1975]) har spillet over 100 superligakampe for OB og Herfølge Boldklub. Han startede sin karriere i Odense Kammeraternes Sportsklub (OKS), hvorfra han fortsatte til Frem og senere OB og Herfølge.

Han var med til at vinde det danske mesterskab med Herfølge, inden han af Jan Mølby blev hentet til engelsk fodbold for at spille for Kidderminster.

I de seneste år spillede han i Bristol Rovers, Køge Boldklub, B.93, samt i de islandske klubber Frem Reykjavik og IBV. (Kilde: wikipedia)