TV der bevæger dig

Se video: Gratis til Endelave: Det er helt vildt

Horsens Kommune har valgt at gøre færgen til Endelave gratis i september. Og færgen sejler med fulde dæk. Det er helt vildt, siger forpagteren af Endelave Kro.

02:00

Endelave færgen - gratis i september.

1 af 2

- Det er første gang, vi på denne måde forsøger at forlænge sæsonen. Vi håber, at det vil få endnu flere til at besøge Endelave, fortæller service- og beredskabschef Jørgen Broch, Horsens Kommune.

Og det virker. De fleste afgange i weekenderne er udsolgt ? og selv i dag, hvor TV SYD besøgte øen ud for Horsens Fjord ? var der kun få pladser.

Brian Andersen, forpagter af Endelave Kro, glæder sig. I forhold til andre år i september er der langt flere besøgende.

- Afsindigt ? vildt og dermed også skægt. For min telefon ringer hele tiden. Vi har opfordret folk til at bestille plads ? og det er der rigtig mange der gør. Så leverer jeg jo et bedre serviceniveau, når jeg ved, hvor mange der kommer.

Tilbuddet om en gratis sejltur omfatter personer og personbiler samt autocampere, håndværkerbiler, cykler, knallerter og motorcykler. Undtaget er alle former for påhængsvogne samt lastbiler og gods.

Initiativerne er led i Horsens Kommunes strategi for Endelave Færgefart. En strategi, der også indeholder besparende tiltag.

Hør hvad Brian Andersen fra Endelave Kro mener, at initiativet kan betyde. (Var. 1:50)

Fra Facebook:

Fra Twitter:

01:47 Luk video
Mest sete på tvsyd.dk