TV der bevæger dig

Simon Kjær er tilbage i barndomsbyen med landsholdet

Når det danske landshold onsdag aften løber ind på Casa Arena i Horsens til testkampen mod Liechtenstein, så er Simon Kjær tilbage i barndomsbyen - og bærer formentlig anførerbindet.

01:06

Simon Kjær og Landsholdet ankommer til Hotel Opus i Horsens før aftenens landskamp. Foto: Ina Clausen

Simon Kjær er her fanget under træningen tirsdag i Helsingør. Foto: Liselotte Sabroe, Scanpix

Fodboldlandsholdet ankommer i bus til Hotel Opus i Horsens. Foto: Ina Clausen

Fodboldlandsholdet er netop ankommet og på vej ind på Hotel Opus i Horsens. Foto: Ina Clausen

Landsholdet ankommer til Hotel Opus i Horsens før aftenens landskamp. Foto: Ina Clausen

1 af 6

Det danske fodboldlandshold møder onsdag aften Liechtenstein på Casa Arena i Horsens - og publikum kan være sikre på at se mindst en spiller med lokale rødder i aktion på grønsværen.

Horsens-drengen Simon Kjær er en af de erfarne spillere  i truppen til kampen - og meget tyder på at han oven i købet får æren af at spille med anførerbindet i barndomsbyen.

Danial Agger, som i mange år har været landsholdets anfører, har stoppet karrieren - og det forventes, at Simon Kjær overtager anfører-rollen, men det offentliggør landstræner Åge Hareide første senere onsdag.

Simon Kjær, 27 år, med 60 landskampe for Danmark og nuværende Fenerbache-spiller, har fået sin første fodboldopdragelse på banerne i Lund IF, inden han skiftede til AC Horsens og siden FC Midtjylland.

Glæder mig meget til landskamp hjemme i Horsens

Simon Kjær på Twitter

Tilskuerne i Horsens må i aften undvære en af Danmarks  helt store profiler, nemlig målmand Kasper Schmeichel, der lørdag sendte afbud efter en skade i Leicesters kamp i Premier League. 

Læs også Kasper Schmeichel sender afbud til landskamp i Horsens

Til gengæld kan det give et gensyn med den tidligere Horsens- og Esbjerg-målmand Frederik Rønnow (nu Brøndby IF ), der kan få landskampsdebut på sin gamle hjemmebane. Også den tidligere Esbjerg-spiller Peter Ankersen, nu FCK, må forventes i aktion på Casa Arena i aften.

Det er første gang nogensinde, at det bedste danske landshold spiller i Horsens - og  det er fortsat muligt at købe billetter til kampen.

Landsholdet kommer til Horsens i eftermiddag fra deres træningslejr i Helsingør - se videoen øverst i artiklen af spillerne der ankommer.

 

 

Mest sete på tvsyd.dk