TV der bevæger dig

Skraldemænd skærer sig

Skarpe genstande i dagrenovationen er et problem i Horsens. Inden for kort tid har tre skraldemænd hentet sække tre forskellige steder i Horsens, hvor skarpe genstande stak ud af posen.

En tur på skadestuen og 17 sting i benet. Det blev konsekvensen for en skraldemand i Horsens Kommune efter at have fjernet en affaldssæk hos en borger. Skraldemanden fik en flænge i benet på grund af et glasskår, der stak ud af affaldssækken. (Foto: Horsens Kommune).

En skraldemand i Horsens Kommune måtte forleden en tur på skadestuen med et flænset ben. Skaden opstod, da han ville trække en affaldssæk ud af stativet hos en borger. Et glasskår stak ud af sækken og flænsede hans ene ben.

- Skarpe genstande som jernspyd og glasskår hører ikke hjemme i dagrenovationen. Kommer man mindre glasskår i affaldssækken, skal man sørge for at pakke skårene forsvarligt ind, så de ikke kan skære hul på posen og gøre skade, siger Anne Dorthe Christensen, Affald og Trafik, Horsens Kommune.

I stedet for at lægge glas ? hvad enten det er tom emballage eller glasskår ? i affaldssækken opfordrer hun borgerne til at aflevere det på Kommunens Genbrugspladser.

Fra sommerferien næste år går Horsens Kommune over til indsamling af affald i beholdere, så man undgår problemet.