Slut: Horsens og Fredericia deler pointene

AC Horsens og FC Fredericia spillede her til aften 1-1 på Casa Arena i Horsens.

Der var topopgør i 1. division lørdag aften, hvor FC Fredericia tog nordpå for at møde de gule fra Horsens.

Det var Horsens, der startede med bolden, og de startede også klart bedst i kampen. Den gule fare lå hele tiden på lur, og de kunne fortjent bringe sig foran ved Conor O’Brien efter 40 minutter af kampen. Det var et flot slået indlæg fra Jeppe Mehl, som førte til målet.

Fredericia lignede indtil Horsens føringsmål et hold, der var tilfredse med et uafgjort resultat. Derfor skulle der også vendes helt rundt på taktikken, da Horsens bragte sig i den gule førertrøje.

Ove Pedersen fik da også indstillet troppene rigtigt i pausen, for FC Fredericia kom helt anerledes ud til 2. halvleg. Der var gejst, vilje og initiativ i spillet. Resultatet af den gode indsats kom efter 59 minutter, hvor Horsens’ keeper, Dannevang, ikke kommer ordentligt op til en bold, som lander for fødderne af Matej Podstavek, som sikkert satte bolden i kassen.

Kampen ud lignede begge hold nogen, der var tilfredse med det uafgjorte resultat, og resten af kampen var derfor chancefattig.

Kampen endte derfor 1-1. De to hold forbliver derfor fortsat på henholdsvis en fjerde- og femteplads med et point imellem sig, og meget tæt på de tre oprykningspladser.