TV der bevæger dig

Spillersalg redder økonomi

AC Horsens har solgt endnu en spiller: Alexander Juel Andersen tiltræder med øjeblikkelig virkning i AGF. Spillesalget gør klubbens økonomi ´tålelig´.

Alexander Juel Andersen - skifter fra Horsens til AGF. (Foto: badenfoto.dk) Foto: Allan Baden

- Salg af spillere har været en del af vores strategi for at få en bedre økonomi efter vores nedrykning, og det er lykkes. Vi har nu solgt Alexander Juel Andersen og Martin Spelmann samt udlejet Frederik Rønnow, og nu ser vores økonomiske situation mere tålelig ud, siger direktør Henrik Ravn.

Alexander Juel Andersen kom til AC Horsens fra Viborg for to år siden. Han har spillet som højre back og været fast mand i startopstillingen.

- Alexander Juel Andersen kom til AC Horsens som udviklingsspiller og så sig selv som midterforsvarer, men vi valgte at satse på ham som højre back, fortæller cheftræner Johnny Mølby. - Og han har været igennem en fantastisk udvikling, hvor han har flyttet sig taktisk og i forhold til boldomgangen. Han har fået styr på sin skadeshistorik og har stille og roligt arbejdet sig ind som fast mand i vores startopstilling. Jeg har været glad for at arbejde sammen med Alexander, for han er en dygtig fodboldspiller og en god knægt, men sådan er fodboldens verden.

Den stærke højre back fik den nye udfordring efter blot to år i Horsens. Men de to år har præget ham meget.

- Først og fremmest har jeg haft to sindssyg gode år i AC Horsens, hvor jeg har været en del af en klub, der er fantastisk på alle måder - det gælder trænere, spillere og ledere. Jeg vil gerne takke alle i klubben og især Johnny Mølby, der har formået at gøre mig til en meget bedre spiller, og det bliver svært at sige farvel.

Mere sport