Sportschef: Vi slår bare Brøndby...

Den afgående sportschef i AC Horsens, Jesper Hansen, er tryg ved, at holdet kan besejre Brøndby i sidste spillerunde. Horsens møder i aften Sønderjyske i næstsidste runde.

Silkeborg er stort set rykket ned.

Brøndby er favorit til at følge med.

Men Horsens er stadig i farezonen, hvis de dummer sig i de to sidste kampe i Superligaen.

Kan selv afgøre

I Horsens håber sportschef Jesper Hansen, at holdet selv kan afgøre tingene med en sejr i sidste spillerunde hjemme mod Brøndby, som definitivt vil rykke ud med et nederlag i den indbyrdes bundgyser.

Allerede i aften kan Horsens med en udesejr over Sønderjyske sende Brøndby ud af den bedste danske række. Det er tilfældet, hvis Brøndby samtidig taber hjemme til FC Nordsjælland.

- Mandagens sejr over Silkeborg har bragt os i en gunstig position, fordi vi har Sønderjyske, som også ligger dernede, og så har vi Brøndby på hjemmebane i den sidste kamp, siger Jesper Hansen.

Skader

- Hvis vi vinder over Brøndby i den sidste kamp, jamen så rykker vi ikke ned. Og hvis vi vinder i Sønderjyske, så kan der også være mange ting, som kan være afgjort.

- Men jeg er også godt klar over, at vi skal op at præstere, det vi kan, for ikke at rykke ned, og det har jeg en god forventning om, fastslår Jesper Hansen.

Sidste sæson endte Horsens på en fornem fjerdeplads i ligaen, og det er faktisk den præstation, som er årsag til den svingende sæson, fordi holdet har brugt mange kræfter på europæiske kampe i efteråret.

- Bundstriden er en situation, vi inden sæsonen ikke havde regnet med, at vi skulle være en del af. Vi kom jo egentlig også godt fra land. Vi må erkende, at de europæiske kampe gjorde, at vi løb tør for kræfter.

- Og så har vores forår båret enormt meget præg af alle de skader, vi har haft, forklarer Jesper Hansen.