TV der bevæger dig

Springsteen-fan forrest i køen: Bruce genkender mig

En Bruce Springsteen-fan har i seks dage ventet i kø ved Casa Arena for at være først inde på stadion.

02:23

Steven Hansen, efterskolelærer fra Nykøbing Falster, har i en lille uge stået i kø ved Casa Arena i Horsens for at komme først ind til Springsteen-koncerten.

Steven Hansen, efterskolelærer fra Nykøbing Falster, har i en lille uge stået i kø ved Casa Arena i Horsens for at komme først ind til Springsteen-koncerten.

1 af 2

For seks dage siden ankom Steven Hansen til Horsens for at stå i kø foran Casa Arena tilo Bruce Springsteen-koncerten onsdag. Men hvorfor dog komme så mange dage i forvejen?

- Fordi det er en del af oplevelsen for os, som rejser rundt og følger Bruce og bandet. Vi er nogle stykker, som kun mødes til hans koncerter, og vi har haft nogle gode dage her, hvor vi , fortæller Steven Hansen, efterskolelærer fra Nykøbing Falster, til TV SYD.

Selvom Steven har fulgt den amerikanske rockstjerne i mange år, har han i år oplevet ham for første gang i USA, hvor hele albummet The River blev spillet. Ellers har Steven rejst rundt i Europa til flere af koncerterne på touren.

- Han er usammenlignelig med alle andre kunstnere. Han har et nærvær med sit publikum, som ingen andre har, siger Steven, der karakteriserer Bruce Springsteen som en kammerat, som man aldrig har mødt.

Steven Hansen har ofte stået oppe foran til Springsteen-koncerter.

- Men jeg har aldrig været nummer ét i køen som her, fortæller Steven, der har profiteret af at stå langt fremme ved koncerterne.

- Jeg har været til så mange koncerter, at han også genkender mig en gang imellem, siger han.

 

 

 

Mest sete på tvsyd.dk