Superligaen: Horsens slog Randers

AC Horsens  sikrede sig søndag tre vigtige points i kampen for at undgå nedrykning. De gule vandt hjemme 1-0 over Randers FC.

Knap 7.000 tilskuere kiggede med da Horsens søndag eftermiddag vandt en vigtig 1-0 sejr over Randers FC.

Nogle point virker bare vigtigere end andre. Tre af dem fik AC Horsens søndag eftermiddag, da østjyderne slog Randers FC 1-0.

Sejren betyder, at AC Horsens trækker tre point fra Silkeborg IF, der ligger på sidstepladsen i Superligaen.

Hjemme på Casa Arena blev forsvarsspilleren Morten Rasmussen matchvinder på et hovedstødsmål, der måtte via overliggeren for at finde vej til netmaskerne.

Den uskønne scoring passede perfekt til kampen, der var fyldt med fejlafleveringer og meget spil på midten af banen. Begge mandskaber prioriterede fysisk styrke og forsigtighed.

Der kom liv i det nervøse hjemmepublikum første gang efter små 10 minutter. Martin Retov spillede med en smuk indenomsaflevering Jeppe Mehl helt fri, men kantspilleren brændte.

Retov gjorde comeback i sidste uge for Horsens, og han har i den grad været savnet hos bundholdet. Selv om han ikke længere ligner en, der kan løbe fra felt til felt i alle 90 minutter, så er han sublim med bolden og balancerer spillet.

Randers kom bedre med som første halvleg skred frem, men det blev aldrig imponerende, dét Superligaens nummer tre leverede.

Syv minutter før pausen faldt det forløsende mål. Horsens André Bjerregaard lagde smart bolden på tværs af målfeltet med ydersiden af foden.

Her kom Morten Rasmussen stormende og headede bolden i mål.

Randers formåede ikke at lægge et ordentligt pres i anden halvleg, og Horsens var bedst, uden at de skabte mange chancer.

Randers-målmand David Ousted måtte dog hive en fantomredning op af hatten med et kvarter igen, da han viftede Troels Kløves afslutning fra kort afstand over mål.