TV der bevæger dig

Teenager-gruppe bag vold mod to piger

To 13-årige piger er blevet overfaldet af en teenage-gruppe på 10-12 medlemmer ved Horsens Byskole. Pigerne har forklaret, at de blev sparket og slået. Sagen er meldt til politiet.

01:06

Foto: Google Streetview

1 af 4

01:35 Luk video

Overfaldet skete onsdag middag ved Horsens Byskoles afdeling på Fussingvej. De to piger har fortalt, at det var en gruppe med piger og drenge, som overfaldt dem. Nogle af de unge er kendt af politiet. Bl.a. via betjente i forebyggelseafdelingen.

- Der er tale om en gruppe unge, som ikke går på skolen, siger skoleleder Erik Mønster. Der er endda nogle voksne, som bortviser dem, men de er kommet ind på en anden måde.

Han oplyser til TV SYD, at den ene pige bliver slået af en dreng i gruppen, og den anden pige blander sig - og så "fik hun også en på lampen", som skolelederen udtrykker det.

Interview med skoleleder Erik Mønster (1:36)

Sagen er meldt til politiet, som goddt kender nogle af navnene i gruppen. Bl.a. fra betjentene i forebyggelsesafdelingen.

- Det er en blanding af piger og drenge. Jeg vil ikke betegne dem som en bande, men det er nogle, som vi af og til møder i bybilledet bl.a. ved skaterbanen på Rådhustorvet, eller som hænger ud ved Byskolen. Nogle af dem er tilknyttet skolen, mens andre kommer fra andre dele af byen, fortæller politikommissær Jesper Julian

Christensen til Horsens Folkeblad.

De to 13-årige blev efter anmeldelsen undersøgt på skadestuen. De havde ikke fået alvorlige skader.

- Vi har talt med pigernes forældre. Vi har sagt, at de roligt kan sende pigerne i skole. Vi skal nok passe godt på dem. Vi har også aftalt med politiet, at hvis vi bortviser nogen - og det ikke går - så skal vi bare ringe, siger skoleleder Erik Mønster til TV SYD.

Artikel fra Horsens Folkeblad