Tegneserier for millioner

En enestående samling af originale tegninger fra Tintin, Asterix . Lucky Luke og Anders And kan søndag og i påsken ses på Industrimuseet i Horsens.

Til festivalen kan du, udover alle officielt indbudte tegnere, møde en bred vifte af danske forlag, butikker og foreninger!

Der bliver et væld nyheder og tegneserier i alle afskygninger på de forskellige stande, ligesom der vil udkomme flere nye albums på festivalen. Albums man selvfølgelig kan få signeret af tegnerne!

Festivalweekenden bliver et stort arrangement med et spændende og fyldigt program og tilmed en flot udstilling, som aldrig før er set i Danmark.

Under festivalen vil museets De Nornske Haller (Hal 1 og 2) være der, hvor man ved 28 stande kan gøre et godt køb eller få signeret et album hos en af standenes egne tegnere.

I Inforummet i museets hovedbygning, byens gamle elværk, kan man opleve første del af udstillingen Tegneserier for Millioner, som består over 100 originaltegninger, som er udlånt af en række belgiske samlere.

I Maskinhallen vil man kunne opleve et udvalg af de originaltegninger, som efter festivalen bliver en del af udstillingens anden del, som åbner Skærtorsdag. Anden del af udstillingen opbygges i De Nornske Haller, en udstilling om 100 års tegneseriehistorie i Danmark, Europa og USA