Tip fra lokale beboere lukker ulovligt slagteri

Ifølge flere af naboerne til det nu lukkede slagteri ved Brædstrup, så har den ulovlige slagtning stået på i flere år.

Det var efter et tip fra en borger, at Fødevarestyrelsen kom på sporet af det ulovlige slagteri, der lørdag blev lukket.

En af de naboer som TV SYD i dag har talt med i lokalområdet, er Brian Noe Kristensen. Han understreger, at det ikke er ham, der har anmeldt slagteriet, men han vil gerne fortælle, hvad han har oplevet.

-Vi har godt vist, at der er foregået noget på gården i de seneste par år men ikke hvad og hvordan, men nu når det kommer frem, så overrasker det mig ikke, at det hele ikke er foregået efter reglerne, siger Brian Noe Kristensen.

Brian Noe Kristensen fortæller også til TV SYD, at der især midt på ugen, har været rigtig meget trafik til og fra gården.

Flere i lokalområdet bekræfter  i dag overfor TV SYD, at der er foregået noget på gården, men de har ikke ønsket at stå frem.

Fødevarestyrelsen fandt på adressen uhygiejniske lokaler og snavset udstyr. Der blev også fundet kødrester fra grise, som ikke er blevet dyrlægekontrolleret hverken før eller efter slagtning.

Fødevarestyrelsen opfordrer de forbrugere, der har købt noget af kødet til at kassere det, da det kan være sundhedsskadeligt.