TV der bevæger dig

Tom Petty i Fængslet

Tom Petty and The Heartbreakers bliver koncertnavn nr. to i det nye spillested i Horsens: Fængslet. Koncerten er et led i bandets første turne i Europa i tyve år.

Forleden blev det offentliggjort, at Metallica spiller i Horsens 6. juni. Og idag kunne Horsens & Friends bekendtgøre, at den amerikanske rock-legende spiller den 12. juni. Billetsalget begynder 1. februar.

Særlig kategori

- Tom Petty and The Heartbreakers tilhører en helt særlig kategori af artister. En kategori bestående af meget få artister, der har opretholdt karrierer gennem årtier på trods af populærmusikkens rastløse lyttere, skriver Frank Panduro fra Horsens & Friends.

- De har leveret hits gennem fem årtier og har solgt titusindvis af albums på deres vej. De var nogle af de første, der blev optaget i Hall of Fame, og har modtaget så mange priser, at det ville kræve alt for meget plads at nævne dem alle. Gennem hele processen er deres kompromisløse integritet aldrig forsvundet, og deres turnéer er legendariske.

Mest populære

Tom Petty har udtalt at The Heartbreakers først og fremmest er et live band. Kritikere har udtalt, at de er nogle af de største, der stadig spiller sammen den dag i dag. Men deres publikum var dem der talte allermest tydeligt, da de gjorde bandets turné i Nordamerika i 2010 til den mest populære turné, de nogensinde har været på, noterer Frank Penduro fra Horsens & Friends.

Mere om Tom Petty koncerten www.tompetty.com og www.faengslet.dk

Mere kultur