Træner dansede regndans i Horsens

AC Horsens træner, Bo Henriksen, dansede regn- og sejrsdans under hjemmekampen mod sidste sæsons bronze-vindere, Lyngby.

AC Horsens fortsatte den gode sæsonstart med en sikker 4-1-sejr over Lyngby, som dermed fik brudt deres sejrsrække med 10 sejre i træk.

Mens regnen silede ned over stadion, var det hjemmeholdet, der kom bedst fra start og satte sig på kampen i en sådan grad, at holdets målmand Jesse Joronen ikke havde en redning i det første kvarter.

Chancerne til Horsens blev større og større, og i det 35. minut kom hjemmescoringen til 1-0. Højrebacken Jonas Thorsen kom efter et hjørnespark fri på venstrekanten og sendte et hårdt indlæg ind i feltet. Tårnhøje Ayo Simon Okosun kom først på bolden og kunne med stor præcision pande bolden i mål bag Mikkel Andersen i Lyngbys mål.

Horsens fortsatte presset, og kort inden første halvlegs afslutning blev det også til en føring på 2-0. Målscorer var Lasse Kryger.

quote

Det er helt uvurderligt, at vi er kommet så godt fra start i den her sæson. Vi havde håbet på at hente seks point i de første seks kampe. Nu står vi lige pludselig og har opfyldt den målsætning efter bare to opgør.

Bo Henriksen, cheftræner, AC Horsens.

Horsens øgede føringen efter en times spil. 18-årige Mads Bech Sørensen scorede sit første mål i superligaen. 

Lyngby fik lidt håb tilbage, da Jesper Christiansen efter 68 minutter slap forbi Horsens' midtbane og gjorde det til 3-1.

10 minutter senere brød jublen dog igen ud på stadion, da unge Tobias Arndal sendte bolden i mål til kampens resultat 4-1.

Sejren lunede specielt hos cheftræner Bo Henriksen, der ikke havde kalkuleret med mange point i sæsonens indledning.

 - Det er helt uvurderligt, at vi er kommet så godt fra start i den her sæson. Vi havde håbet på at hente seks point i de første seks kampe. Nu står vi lige pludselig og har opfyldt den målsætning efter bare to opgør, siger han til Ritzau.

 - Vi vinder helt fortjent kampen mod Lyngby, og sejren kunne også være blevet større. Sejren er selvfølgelig en super fed oplevelse for drengene, for det gør jo, at vi alle sammen tror endnu mere på projektet.

Horsens har nu fået en drømmestart på den nye sæson med seks point for to kampe, mens Lyngby må nøjes med de tre point, som holdet hentede på hjemmebane mod Silkeborg i første runde.