Uafgjort i lokalopgør - AC Horsens tabte

Der var lokalopgør i fodboldens 1. division i dag, da Fredericia fik besøg af Vejle. Horsens tabte til Lyngby.

Fredericia tog imod Vejle på hjemmebane, og fredericianerne, der ellers i lang tid så ud til at skulle tabe, fik et enkelt point med sig fra opgøret.

I 1. halvleg bragte Vejle sig foran, da Denis Fazlagic scorede på en hurtig omstilling. Men fem minutter før tid udlignede Fredericias Thomas Mikkelsen til slutresultatet 1-1.

I Horsens var Lyngby på besøg. Og AC Horsens må ligesom Fredericia fortsat lede efter den første sejr i sæsonen. Lyngby kom nemlig foran før pausen ved Bror Blume, og bare 28 sekunder inde i 2. halvleg blev det 0-2 ved David Boysen.

Med dagens resultater har Vejle 4 points, mens Fredericia og Horsens begge har et enkelt point.