TV der bevæger dig

Ung mand fra Horsens frygtes druknet i Aarhus efter bytur

En 24-årig mand fra Horsens eftersøges i Aarhus ved byens å og havn. Han er sidst set i live tidlig søndag morgen, hvor han var i byen i Skolegade nær å og havnen.

00:19

Østjyllands Politi har i samarbejde med Brandvæsenet haft dykkere til at gennemsøge Aarhus Å. Ligesom hunde har afsøgt området omkring åen. Foto: TV 2 Østjylland.

Østjyllands Politi har i samarbejde med Brandvæsenet haft dykkere til at gennemsøge Aarhus Å. Ligesom hunde har afsøgt området omkring åen. Foto: TV 2 Østjylland.

1 af 2

Lørdag aften var den 24-årige Nick Langkjær Hansen  byen med en større gruppe venner. De var rundt forskellige steder i Aarhus. Nick Langkjær Hansen er sidst set på bar Hekkenfeldt i Skolegade klokken 04.47 søndag morgen.

Den 24-årige bor i Horsens og studerer i Aarhus.

Mandag fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at Nick Langkær Hansen var meldt savnet.

 Der er ingen tegn på, at han har været hjemme i sin lejlighed i Horsens.

- Vi har været ude for at se efter ham i lejligheden og fandt hverken ham eller tegn på, at han har været hjemme, siger vagtchef Kennet Ravnholt, Sydøstjyllands Politi, onsdag morgen til TV SYD.

Østjyllands Politi har i samarbejde med Brandvæsenet haft dykkere til at gennemsøge Aarhus Å. Ligesom hunde har afsøgt området omkring åen. 

Læs også Hjemmeværnet leder efter forsvunden polsk mand

Det sidste signal fra hans mobiltelefon er fra klokken 04.45 natten til søndag ved Åboulevarden i Aarhus, siger Marianne Morgen, pressemedarbejder ved Østjyllands Politi til TV 2 Østjylland.

Hun fortæller også, at Nick Langkjær Hansen havde en forhåndsaftale om at overnatte hos en kammerat i Aarhus. Men han dukkede ikke op.

Nick Langkjær Hansen beskrives som værende 180 centimeter, normal af bygning og med kort mørkt hår. 

Han har et modermærke ved højre øje. Han var iført sorte Adidas-sko med hvid bund, sorte bukser, mørkeblå/sort skjorte og en lang sort vinterjakke.